1. Mentoraat en coaching. Leren op school hoef je bij ons niet in je eentje te doen. Elke klas heeft een eigen mentor die goed voor elke leerling zorgt. Ook hebben we coaches om je wat extra ondersteuning te geven als dat nodig is.

2. Lentoren. Zit je in de brugklas, dan krijg je behalve een mentor ook twee lentoren. Dat zijn leerlingen uit de derde klas die jou als brugklasser helpen om snel wegwijs te raken binnen de school. De lentoren zijn er speciaal voor jou en je mentor.

3. Walewyc Wisseldag. Een keer per jaar hebben wij een speciale dag voor jou en je ouders: de Walewyc Wisseldag. Op die dag mogen jouw ouders jouw plaats innemen in de klas en lessen volgen. Zo ervaren ze hoe jij les krijgt op school en als je slim bent, laat je zo ook een stukje van je huiswerk maken.

4. Extra hulp bij het leren. Soms ben je erg goed in vakken, maar soms heb je extra hulp nodig. Voor en na de lessen staan de docenten voor je klaar om je extra te helpen als je ergens moeite mee hebt. Je kunt je inschrijven voor het begeleidingsuur, de huiswerkklas of vakondersteuning. Deze extra hulp hoef je niet te betalen.

5. IOT. IOT betekent intern ondersteuningsteam. Heb je grotere problemen, dan staat er in de school een team voor je klaar. Mensen die er speciaal voor opgeleid zijn, kunnen jou ondersteuning bieden op momenten dat jij het nodig hebt.