Zoals u weet hechten wij grote waarde aan de communicatie met u, ouder(s) en/of verzorger(s). Met regelmaat stellen we u op de hoogte van algemene schoolzaken of specifieke zaken die uw zoon of dochter aangaan.

We sturen u vanuit Magister de mails, die u ontvangt in uw eigen privé-mail, met als kopje info@SGdelangstraat.  We hebben inmiddels al enkele mails naar u gestuurd, inzake ouderavonden e.d.

Heeft u ze misschien niet ontvangen?

U kunt er met een paar stappen voor zorgen dat u weer alle mails ontvangt,

  1. U logt in met uw ouder- inlogaccount* in Magister.
  2. U controleert uw persoonlijke gegevens door te klikken op PERSOONLIJKE INSTELLINGEN.
  3. U controleer het ingevoerde e-mailadres onder het kopje CONTACT.
  4. Evt. verandert u het e-mailadres en klikt dan op opslaan.

U kunt niet rechtstreeks antwoorden op de mail die u van school ontvangt. Maar in de mail vindt u altijd een e-mailadres of telefoonnummer met wie u contact kunt opnemen.

* Indien u uw inlogaccount bent vergeten, kunt u uw inlognaam invullen en onderaan de pagina op het   kopje klikken “wachtwoord vergeten”. Via de link kunt u ervoor zorgen dat u uw wachtwoord per mail toegestuurd krijgt.

* Let op: als u 3x verkeerd inlogt, wordt uw account geblokkeerd. U kunt contact opnemen met de administratie van de school om uw account te laten deblokkeren. U mailt dan een berichtje naar: administratie@walewyc.nl  met vermelding van de naam van de leerling en uw volledige naam.