In de periode van het centraal examen, het CE, worden de landelijke examens afgenomen. Dat is een spannend moment, want het is het eindresultaat van een aantal jaren hard werken. De examenperiode van schooljaar 2016 – 2017 is van 9  t/m 23 mei 2019 (eerste tijdvak). Tekenen en de gemengde vakken starten eerder. Bekijk hier ook het landeijk examenrooster.

Zelfstandig oefenen & workshops eindexamentraining
De vakdocenten geven begin mei workshops eindexamentraining. Die informatie vind je hier.

Het is daarnaast heel belangrijk om regelmatig zelfstandig te oefenen met de examenstof. We verwijzen hiervoor naar de site van www.examenblad.nl en de site van www.cito.nl. Hierop zijn de examens, antwoorden en correctiemodellen te vinden van de examens van de laatste negen schooljaren.

De eindexamens
Wanneer ben ik geslaagd voor mijn eindexamen? Alle informatie hierover vind je hier:

VMBO gemengd

VMBO theoretisch

Hoe laat word je gebeld? Hoeveel mensen mag je meenemen naar de diploma-uitreiking? Tijdens de examenperiode zijn er vaak veel vragen. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben we alle eindexameninformatie op een rijtje gezet. Uw zoon of dochter heeft deze informatie van de mentor gekregen. Hetzelfde document dat alle leerlingen hebben gekregen, met mededelingen en tips voor het examen, vindt u binnenkort hier.

U helpt ons enorm door de school de komende periode niet te bellen over data van uitslag, diploma-uitreiking etc.