Emma Smit wint 1e prijs bij verhalenwedstrijd

Afgelopen jaar heeft Emma Smit uit klas 2d meegedaan aan de verhalenwedstrijd georganiseerd door Randstad. Het thema van de wedstrijd was ‘Mijn netwerk, mijn leven: online en offline’. Leerlingen van alle middelbare scholen mochten een verhaal schrijven van maximaal 500 woorden. Docenten mochten 3 verhalen insturen.

Woensdag 20 juni is Emma samen met mevrouw Van der Stolpe naar het hoofdkantoor van randstad in Diemen gegaan voor de bekendmaking van de winnaars. De organisatie heeft ruim 200 verhalen ontvangen en Emma heeft de 1e prijs gewonnen in de categorie vmbo/mbo met haar verhaal ‘Alleen’. Juryvoorzitter Eva Burgers (schrijfster van jeugdliteratuur) maakte de winnaars bekend.

De prijs bestond uit een schrijfworkshop van Eva Burgers voor de hele klas en Emma’s verhaal is opgenomen in een boek met de 20 beste verhalen. Bij haar verhaal is een mooie illustratie gemaakt door een kunstenaar.

Hieronder een link naar het artikel van de Heusdense Courant met nog meer informatie.

https://www.heusdensecourant.nl/nieuws/cultuur/455193/emma-smit-uit-drunen-een-van-winnaressen-verhalencompetitie-randstad

Wij zijn ontzettend trots op Emma!