Examentraining op de Walewyc

125 Examentrainingen – Die laat je toch niet liggen!

Op de Walewyc bieden we in de week na de meivakantie 125 examentrainingen aan ter voorbereiding op je centraal examen. De trainingen worden gegeven door de vakdocenten van de Walewyc. Je mag zelf kiezen welke examentrainingen je gaat volgen. Je moet per dag minimaal 3 trainingen volgen. Schrijf je voor de trainingen in via Magister. De examentrainingen zijn  op maandag  7 mei 2018 t/m 9 woensdag mei 2018.

Stilte OLC – studeren examen 
Het OLC is in de examentrainingweek voor klas 4 gereserveerd om in stilte te studeren! Als je wil overleggen of samen wil studeren moet je dus op het OLC op de begane grond gaan zitten! Het OLC op de eerste verdieping is echt een stiltecentrum, waar je individueel in alle rust kunt werken.

Examentraining boekje
Tijdens de ouderavond ontvang je een boekje met daarin alle informatie over de examentrainingen. Verder heeft iedere vakdocent ook beschreven hoe je jezelf het beste voor hun vak kunt voorbereiden op het centraal examen. In het boekje staat welke trainingen er per vak worden aangeboden en er staat ook een rooster in.

Het docententeam heeft het volste vertrouwen in jullie! Aan jullie de taak om dit waar te maken!
JULLIE KUNNEN HET!

Het rooster en alle andere benodigde informatie vind je hier:

Examentraining 2018 boekje

@ Copyright - OMO Scholengroep De Langstraat