Beste leerling,

Graag wil ik me even voorstellen. Mijn naam is Jolanda Smit en ik ben decaan op de Walewyc-mavo. Ik begeleid je met je keuze voor het vakkenpakket en met de vervolgopleiding. Want in welk schooljaar je ook zit, je moet bijna altijd een keuze maken!

Op onze school hebben we een speciale website met informatie over loopbaanoriëntatie en vervolgopleidingen. Deze site is bedoeld voor de 2e, 3e en 4e jaars leerlingen van onze school. Tijdens de mentorlessen gaan jullie met deze site werken. Niet alleen jullie, maar ook je ouders kunnen hier veel informatie op vinden.

Bekijk hier de website walewyc.dedecaan.net.

Mocht je vragen hebben over je vakkenpakket of vervolgopleiding? Kom gerust langs. Ik ben op dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 9.00 uur en 14.30 uur aanwezig. Mijn kamer zit op de 1e verdieping in het atrium (A1.07). Je kan ook een mail sturen naar j.smit@walewyc.nl.

Jolanda Smit