Kunstklassen

Wat houdt het in?

Je kunt deelnemen aan de kunstklassen op vrijdagmiddag. Na de lessen worden er workshops gegeven zoals theatertechniek, musicalklas, popklas, modeklas, groot schilderen, graffiti, foto bewerken en digitale muziekklas. Al deze workshops worden gegeven door professionals.

Samenwerking

De Kunstklas werkt samen met De Terp, De Leest, Music’scool en de Mads maar ook met opleidingen op dit gebied in Tilburg.

Resultaat

Er zijn regelmatig opvoeringen en tentoonstellingen van deze kunstklassen. Denk hierbij aan een modeshow, uitvoeringen van de musical. Optredens van de Mollerbands enz.  Dus wil je in de spotlights of juist actief zijn achter de schermen? De kunstklassen bieden voor elk wat wils!

Start Kunstklassen

We gaan proberen met ingang van vrijdag 22 september 2017 de Kunstklassen van start te laten gaan. Als het goed is hebben alle deelnemers aan de Kunstklassen inmiddels informatie gekregen over de details.

Informatie

Wil je meer informatie over onze Kunstklassen, dan kun je terecht bij de heer J. Rutters (j.rutters@drmollercollege.nl of 0416-332863).

Meer informatie kun je ook lezen in de folder KunstKlassen 2017-2018

@ Copyright - OMO Scholengroep De Langstraat