Magister is het softwarepakket dat op de Walewyc gebruikt wordt voor de leerlingadministratie. Je kunt als leerling ook op Magister om je cijfers, huiswerk en je rooster te zien. Voor het gebruik van Magister hebben we een handleiding gemaakt: handleiding magister leerlingen.

Via Magister hebben leerlingen ook toegang tot de ELO (elektronische leeromgeving). In de ELO kunnen docenten informatie van hun vak plaatsen. Leerlingen kunnen die informatie er weer uithalen. Het gaat dan om opdrachten, nakijkbladen, werkbladen, aantekeningen, links en nog veel meer. Langzaamaan zullen we steeds meer gebruik gaan maken van de ELO.

Wachtwoord vergeten?
Het is mogelijk om in Magister gebruik te maken van de optie “wachtwoord vergeten”. Deze optie vind je rechtsonder in het inlogscherm. Dit werkt alleen als je bij Magister een geldig e–mailadres hebt ingevoerd. Je kunt dit controleren in het  scherm ‘Mijn instellingen’.

Als je op de knop “Wachtwoord vergeten” hebt gedrukt, ontvang je een mailtje met een link. Als je daarop hebt geklikt, vul je je inlognaam, e-mailadres en een door jou gekozen wachtwoord in. Daarna kun je weer op Magister. Ontvang je geen e-mail van Magister, stuur dan een mailtje naar info@walewyc.nl.