Meld je aan voor Project Next

Waarover maak jij je druk en wat zou je graag in de media terug willen zien? In tien weken werk je als teamlid van Project Next aan een serie van vijf korte videoitems voor social media en TV van Langstraat Media.
Je filmt, monteert, doet het geluid, interviewt of presenteert.

 

Wat ga je maken?

Samen maak je vijf video’s over onderwerpen die jou en je leeftijdsgenoten bezighouden.

 

Hoe gaan we dat doen?

In tien bijeenkomsten leer je als lid van Project Next de basisprincipes van de journalistiek en het vertellen van een verhaal in beeld.

In de eerste bijeenkomst bepalen we als redactie, jij en schoolgenoten dus, het onderwerp.

In de tweede bespreken we de ideeën en in bijeenkomst drie tot en met acht bespreken we de vorderingen en krijg je feedback. Daarna bespreken de eindversie en in bijeenkomst tien sluiten we af met de lancering van jullie producties op onze Insta en/of Facebook pagina en ons TV-kanaal.

 

Wat kost het?

Deelname kost €15 per persoon

 

Wanneer?

Tien woensdagen kom je van 15.30 tot 17.00 uur naar de studio van Langstraat Media aan de Professor Eijkmanweg 7c in Waalwijk. Je maakt de filmpjes in de tijd om de bijeenkomsten heen. Hou er dus rekening mee dat je elke week nog ongeveer drie uur tijd met deze opdracht bezig bent.

 

Hoeveel deelnemers?

We hebben plek voor zes deelnemers. Wees er dus snel bij! Aanmelden kan tot en met 11 december door een mail te sturen naar n.duijster@drmollercollege.nl
(Bij meer dan 6 aanmeldingen zal een loting plaatsvinden)