Open Avond wederom een groot succes

16 jan

Afgelopen donderdagavond stonden de deuren van de Walewyc-mavo voor iedereen open. Met name leerlingen uit groep 7 en 8 kwamen met hun ouders een kijkje nemen, maar de Open Avond was natuurlijk voor iedereen die geïnteresseerd is bedoeld.

Er  werden demonstraties gegeven, proeflessen en er waren presentaties over onze brugklassen en de Olympiaklas. Daarnaast kon je je nagels laten lakken, genieten van een hapje en drankje en er waren puzzels te maken, bingo te spelen en nog veel meer. Alle leden van het team stonden in de lokalen klaar om elke vraag van ouder en/ of kind te kunnen beantwoorden.

Verder werd ook de allereerste vlog van Bart en Lars gepresenteerd. De vlogs die deze leerlingen van de Walewyc maken, bieden een kijkje achter de schermen van de school. Bart stelt met zijn scherpe blik precies de juiste vragen, en Lars weet het perfect vast te leggen. De allereerste vlog is te vinden op Youtube, klik daarvoor hieronder.

Walewyc Vlog

Bart en Lars zullen regelmatig een nieuwe video uploaden, dus vergeet je niet te abonneren op hun kanaal zodat je geen enkele upload mist.

Wij kijken terug op een hele informatieve en gezellige Open Avond!

 

Foto’s zijn hier te vinden:

Open Avond