Projectdag 1

Op 20 & 21 oktober 2021 was de eerste projectdag van dit schooljaar. De leerlingen zijn op verschillende manieren met verschillende vakken aan de slag gegaan. Op het ouder & leerling portaal zijn de foto’s van deze dag terug te vinden.

Klas 1
De leerlingen in klas 1 hebben gewerkt aan het project landkaarten en fabeldieren. De leerlingen ontworpen een eigen wereld. Vervolgens zijn de leerlingen aan de slag gegaan om een eigen fabeldier te maken dat aangepast is aan het leefgebied.

Klas 2
De leerlingen in klas 2 zijn naar het Jheronimus Bosch museum in Den Bosch gegaan waarbij ze gekeken hebben naar de kunstwerken van Jeroen Bosch. Vervolgens hebben de leerlingen een zelfportret gemaakt met allerlei hindernissen. Als afsluiting hebben de leerlingen een stadswandeling gemaakt met een opdracht voor aardrijkskunde.

Klas 3
In klas 3 hebben de leerlingen verschillende workshops gevolgd die aangeboden zijn door het MBO. De workshops stonden in het teken van het leren kennen van verschillende opleidingen. Dit is een onderdeel van  het LOB en vakkenpakketkeuze programma van de leerlingen.

Klas 4 
De leerlingen in klas 4 hebben een bezoek gebracht aan de tweede kamer in Den Haag. De leerlingen hebben geleerd hoe onze democratie in elkaar zit en hebben zelf een wetsvoorstel ingediend.