Sport- en kunstklassen

SPORTKLASSEN

Zit je in klas 1?
Op de Walewyc-mavo willen we onze leerlingen de kans bieden om naast de reguliere lessen LO, buiten schooltijd extra sportlessen te volgen. Vind je sporten leuk, hou jij van een sportieve uitdaging en wil je met zo veel mogelijk verschillende sporten kennis maken? Dan is de sportklas misschien iets voor jou. De inschrijving van de sportklassen voor klas 1 is inmiddels beëindigd.

Zit je in klas 2?
Op de Walewyc-mavo willen we onze leerlingen de kans bieden om naast de reguliere lessen LO, buiten schooltijd extra sportlessen te volgen. Vind je sporten leuk, hou jij van een sportieve uitdaging en wil je met zo veel mogelijk verschillende sporten kennis maken? Dan is de sportklas misschien iets voor jou. De inschrijving van de sportklassen voor klas 2 is inmiddels beëindigd.

Wil je meer weten over de sportklassen op de Walewyc-mavo? Stuur dan een mailtje naar dhr. Kouwenberg via t.kouwenberg@walewyc.nl.

KUNSTKLASSEN

Wat houdt het in?

Je kunt deelnemen aan de kunstklassen op vrijdagmiddag. Na de lessen op vrijdag worden er workshops gegeven zoals licht- en geluidtechniek, musicalklas, modeklas, techniekklas, groot schilderen, graffiti, poëzie/ rap en  foto bewerken. Er zijn wel 12 verschillende workshops! Al deze workshops worden gegeven door professionals. Je kunt kiezen voor 1 workshop gedurende 20 vrijdagen, of 2 workshops gedurende 10 vrijdagen.

Samenwerking

De Kunstklas werkt samen met het Kunstencentrum Waalwijk, De Leest, Music’scool en de Mads maar ook met opleidingen op dit gebied in Tilburg.

Resultaat

Er zijn regelmatig opvoeringen en tentoonstellingen van deze kunstklassen. Denk hierbij aan een modeshow, uitvoeringen van de musical. Optredens van de Mollerbands enz.  Dus wil je in de spotlights of juist actief zijn achter de schermen? De kunstklassen bieden voor elk wat wils!

Start Kunstklassen

Aan het begin van het schooljaar 2018- 2019 krijg je extra informatie over de start van de Kunstklassen.

Informatie

Wil je meer informatie over onze Kunstklassen, dan kun je terecht bij mevrouw N. Duijster (n.duijster@drmollercollege.nl).

Meer informatie kun je ook lezen in de Flyer kunstklassen 2018-2019.

@ Copyright - OMO Scholengroep De Langstraat