1. Halve Zolenpad. Onze school ligt aan de Olympiaweg. Je kunt op een veilige manier op de fiets naar school via het Halve Zolenpad. Samen met je vrienden ben je dan ook lekker sportief bezig.

2. Lesvleugels. In de school kun je ons makkelijk vinden. Onze lesvleugels hebben blauwe vloeren zodat je altijd weet dat je altijd op de goede plaats bent. Veel leerlingen maken gebruik van de grote trap in het atrium maar je kunt ook veilig binnendoor via de trappen in onze eigen lesvleugel.

3. Lesrooster. Voor alle leerlingen in de school geldt dat je een aaneengesloten rooster hebt. Je hebt dus geen tussenuren maar aan een stuk door les waardoor je weer lekker op tijd klaar bent.

4. Lessen. Alle lessen duren 45 minuten. Voor en na de lessen kun je extra begeleiding krijgen als je dat nodig hebt. Docenten kunnen je helpen met hun vak maar ze helpen je ook met plannen en organiseren.

5. De vier V’s. We willen graag dat iedereen in de school een fijne en veilige werkplek heeft. Daarom hebben we met elkaar een aantal regels afgesproken. Die noemen we de vier V’s. Ze staan voor Veilig, Verantwoordelijk, Vriendelijk en Verstandig. Als we ons allemaal aan deze regels houden, heeft iedereen een fijne tijd op school.